a
  >  Opći uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti korištenja na snazi su od 7. siječnja 2019. do daljnjega.

Zadržavamo pravo promjene uvjeta korištenja bez prethodne najave te molimo da ih pročitate prije kupnje. Promjene stupaju na snagu objavom na ovoj web stranici.

Mexatia Mini Baby Boutique je dio Domaće radinosti, vl. Darko Matanić, Ulica orhideja 10, Sesvete (u daljnjem tekstu “PROIZVOĐAČ”). Pregledom materijala dostupnog na web stranici mini.mexatia.hr vi kao krajnji korisnik (u daljnjem tekstu “KUPAC”) pristajete na navedeno u općim uvjetima poslovanja.

Ukoliko se, iz bilo kojeg razloga, ne slažete s bilo kojim dijelom naših uvjeta, molimo da odmah prestanete s korištenjem ove stranice. Ako stranicu nastavite koristiti, smatrat će se da se slažete s navedenim uvjetima.

Za sva pitanja o web stranici, našim proizvodima i uslugama, molimo da se obratite na adresu mini@mexatia.hr.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tijekom korištenja ove internetske stranice, možemo vas tražiti neke osobne podatke nužne za naše poslovanje, kao što su vaše ime, adresa, e-mail adresa i drugi, jednako kao što možete ostaviti vaš komentar, podijeliti sliku i slično. Davanjem bilo kakvih osobnih podataka, dajete nam i pravo da iste koristimo i pohranimo.

Osobni podaci koriste se samo kako bismo vam točno dostavili proizvod, informirali o novim proizvodima ili riješili problem oko povrata robe.

Vaši će osobni podaci uvijek biti pohranjeni na sigurno i neće se koristiti u krive svrhe. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznajmiti ili podijeliti vaše osobne podatke s trećom osobom. Nastojat ćemo očuvati vaše povjerljive podatke upravo takvima – povjerljivima, ali imajte na umu da bismo ih mogli otkriti ukoliko će se to zahtijevati zakonom ili u svrhu osobne zašitite treće osobe.

Ne pohranjujemo osobne podatke osoba mlađih od 13 godina te su naša stranica i njen sadržaj namjenjeni su osobama starijima od 13 godina.

Kako prikupljamo, koristimo i čuvamo vaše osobne podatke, saznajte u našoj politici privatnosti.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Za kupovinu na ovoj web stranici nije se potrebno registrirati. Ukoliko želite, možete obaviti registraciju.

Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter tako da ispunite kontakt formu na ovoj stranici.

Slobodni ste prijaviti se i odjaviti s našeg newslettera i novosti u bilo koje vrijeme. Sve što trebate napraviti za odjavu je kliknuti na link na dnu bilo kojeg dobivenog maila.

KOLAČIĆI (COOKIE NOTICE)

Ova web-lokacija upotrebljava kolačiće (engl. cookies) – male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kako bi web stranica pružila bolji korisnički doživljaj. Općenito, kolačići se upotrebljavaju za zadržavanje korisničkih postavki, pohranu informacija o stvarima kao što su košarice za kupnju i pružanje anonimnih podataka o praćenju aplikacijama trećih strana kao što je Google Analytics.

U pravilu, kolačići će poboljšati vaš doživljaj pregledavanja. Međutim, možda biste radije onemogućili kolačiće na ovoj web stranici i drugima. Najučinkovitiji način za to je onemogućiti kolačiće u vašem pregledniku, ali u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti neke od mogućnosti naših web stranica.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Proizvođač se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje internet stranica domaće radinosti, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja internet stranica domaće radinosti.

Informacije koje se nalaze na ovoj web stranici su ovdje isključivo u informativne svrhe. Iako se trudimo dijeliti samo točne informacije, ne možemo se smatrati odgovornima za bilo kakve pogreške ili propuste, kao i za bilo kakve gubitke, troškove, materijalnu ili nematerijalnu štetu ili ozljede koje mogu nastati zbog prikaza ili korištenja informacija koje su dane na ovoj web stranici.

Informacije koje pružamo nisu pravni ili financijski savjeti. Bilo koji prijedlog ili preporuka uvažava se na vlastiti rizik i odgovornost.

Pogledi i mišljenja izneseni na ovoj web stranici su isključivo naši. Ukoliko imate pitanja ili žalbi u vezi proizvoda koji nisu naša proizvodnja, molimo da se obratite proizvođaču ili davatelju usluga.

Zadržavamo pravo uređivanja ili brisanja bilo kakvog komentara napisanog na ovoj web stranici ako smatramo da je spam ili uvredljiv na bilo koji način. Veselimo se stvaranju zdravog i prijateljskog okruženja, za nas kao vlasnike, ali i za sve posjetitelje.

AFFILIATE LINKOVI

S vremena na vrijeme možemo promovirati druge pojedince ili tvrtke putem partnerstva s njima ili pomoću affiliate linkova. Za naše usluge možemo dobiti financijske ili druge naknade, međutim, recenzije dane na našoj web stranici uvijek će biti iskrene i uvijek će odražavati naše mišljenje.

Primljena naknada može utjecati na sadržaj, teme ili postove oglašavanja na ovom blogu. Taj sadržaj, oglasni prostor ili post bit će jasno identificirani kao plaćeni ili sponzorirani sadržaj. Ako koristite naše affliate linkove za kupnju proizvoda ili usluga, mi bismo mogli zaraditi malu proviziju od svake kupnje bez ikakvih dodatnih troškova za vas.

Mexatia is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.com.

AUTORSKA PRAVA

Sva mišljenja, recenzije, fotografije i informacije navedene na ovoj stranici su vlasništvo proizvođača, osim ako nije navedeno drugačije. Ne možete koristiti bilo koji sadržaj s ove web stranice bez pismenog dopuštenja proizvođača.

Sva prava su rezervirana. Niti jedan dio ove web stranice ne smije se reproducirati, distribuirati ili prenositi u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez prethodnog pisanog dopuštenja vlasnika, osim u slučaju kratkih citata dopuštenih zakonom o autorskim pravima. Ako želite koristiti bilo koji dio našeg sadržaja, molimo kontaktirajte nas na mini@mexatia.hr.

Neovlašteno korištenje i/ili dupliciranje ovog materijala bez izričitog i pismenog dopuštenja autora i/ili vlasnika ove stranice strogo je zabranjeno. Mogu se koristiti kratki ulomci i linkovi, pod uvjetom da se jasno navede Darka Matanića i Domaću radinost kao vlasnika originalnog sadržaja.

Ako se utvrdi da je bilo koji sadržaj ili fotografija kršenje autorskih prava, poduzet ćemo sve mjere za uklanjanje kopiranog sadržaja. Ako primijetite da je naš sadržaj upotrijebljen negdje drugdje bez našeg dopuštenja, molimo vas da nas kontaktirate na mini@mexatia.hr. Također, obratite nam se ako mislite da smo upotrijebili tuđe sadržaje bez njihovog dopuštenja.

ONLINE RIJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije od 15. 2. 2016., u cijeloj EU, sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme. Ukoliko tijekom online kupovine unutar Europske unije naiđete na problem (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na linku ODR platforme.

Platformu mogu koristiti i kupci i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika Europske unije.

Ovi uvjeti tumače se i primjenjuju u skladu s pravom Republike Hrvatske. U slučaju spora, nadležan je isključivo sud u Zagrebu.

PORODILJNI U TIJEKU! 

TRENUTNO SMO NA PORODILJNOM i PRIMAMO SAMO NARUDŽBE BEZ FIKSNOG DATUMA ISPORUKE. RADIMO MALO I SPORO! 🙂

ZA SVA PITANJA, MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS NA MAIL mini@mexatia.hr PRIJE NEGO ŠTO NARUČITE.